To edit the background image, right click on section and edit section!
https://wpkoi.com/docs/replace-images-in-elementor/

- Kom in actie!

Over ons

“Alle interesse in de dood en ziekte is een uitdrukking van de interesse in het leven.”

~ Thomas Mann

 

Over Varen Voor KiKa

Wij zijn Lambert en Gio Bekelaar, vader en zoon, en wij zijn sinds 4 maart 2021 eigenaren van Renewal Sports Company. Wij hebben allebei een sportieve achtergrond en zijn daarom begonnen met een nieuwe uitdaging in de sport.

Een van onze doelen van ons nieuwe bedrijf is het zoveel mogelijk geld ophalen bij evenementen zoals deze voor het goede doel. Dit jaar is de keuze gevallen op KiKa kinderkankervrij, omdat dit een van de meest verschrikkelijke dingen is wat kan overkomen voor zowel het kind als de ouders.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Organisatie

Initiatief- nemer

Mede- organisatoren

Nog even in het kort:

Natuurlijk zijn er ook een paar regels waaraan je ‘moet’ voldoen bij deelname aan Varen Voor KiKa. Hieronder vind je ze op een rijtje:

  • We varen enkel met ongemotoriseerde vaartuigen. (SUP’s, kano’s, opblaasboten enz.)
  • Er zullen meerdere opstappunten zijn aan de Rotte binnen het parcours van zo’n 6-12 km.
  • Bijdragen voor het evenement zijn €10,- p.p. wat in z’n geheel naar KiKa gaat!

Op onze informatiepagina staan alle regels, instructies en is alles wat je moet weten over het evenement te vinden. Nog vragen? Stuur ons dan eens een berichtje, dan proberen wij die zo snel als mogelijk te beantwoorden!

Voor het laatste nieuws en regels verwijzen we jullie graag door naar onze socials!

Al met al een plezierige dag op het water voor een goed doel. Ben jij er ook bij?